FÖNSTERBYTE

Byt fönster och energieffektivisera ditt hus


Fönsterbyten i Helsingborg

Vi utför fönsterbyten i och ikring Helsingborg. Det börjar med att vi gör ett kostnadsfritt hembesök och lyssnar på dina önskemål och diskuterar förutsättningarna. Vi har ett brett sortiment av fönster och dörrar, samtliga måttbeställs enligt dina behov utan extra kostnad. Det finns en del saker som du kan ta ställning till redan nu och fundera på inför ett hembesök: Material & funktion

Material 

Vilken karaktär har huset? I modernare hus kan det passa med både träfönster och underhållsfria aluminium. För att ha kvar den naturliga looken inåt är trä-aluminium ett bra alternativ, med en utsida av aluminium och trä som vetter mot rummen.

Öppningsfunktion

Vilken funktion vill du ha på fönstren? För enkel tvättning har vi vridfönster som roterar kring en horisontell axel utanför karmen, eller Dreh/Kipp – ett inåtgående fönster med både sido och bottenhängning. Den mer klassiska öppningen är utåtgående sidohängda, men de är lite klurigare att rengöra på utsidan. När det kommer till dörrar finns det vanliga balkongdörrar, skjutpartier och vikpartier.

 

 

 

Fyll i dina önskemål så återkommer vi till dig med prisförslag.